Unul dintre cele mai simple moduri de amplasare a televizorului este simpla așezare a lui pe o comodă TV. Stabilitatea pe care o astfel de comodă o oferă este foarte bună și totodată, atâta timp cât alegi corect comoda TV, te vei putea bucura și de o experiență a privitului la televizor mult mai bună.

Dar ce comodă TV să alegi pentru a te bucura de o achiziție cât mai reușită? Ei bine, pe această temă ne-am propus să discutăm și noi în acest articol. Astfel, dacă îți propui achiziția unei comode noi sau vrei o comodă la comandă, cele 5 sfaturi din rândurile următoare îți vor fi de mare ajutor.

Iată care sunt sfaturile noastre:

Înălțimea contează

Atunci când cumperi o comodă TV, unul dintre aspectele care trebuie să le urmărești este înălțimea acesteia. Aceasta o vei alege în funcție de dimensiunile televizorului și totodată ținând cont de distanța dintre canapea și comodă.

Televizorul ar trebui să fie la nivelul ochilor, pentru a te bucura de o poziție cât mai confortabilă.

Măsoară televizorul

Înainte de a-ți cumpăra o comodă TV trebuie să ții cont, așa cum recomandam și mai sus, de mărimile televizorului. Astfel, picioarele acestuia ar trebui să stea bine pe comodă și totodată greutatea să fie distribuită în mod egal.

Ține cont de greutatea televizorului atunci când alegi materialul folosit pentru realizarea comodei, astfel încât să te asiguri că acesta nu va ceda sub greutatea televizorului, ceea ce e destul de puțin probabil să se întâmple. Însă e mai bine să fim preventivi.

Pune calitatea pe primul loc

Un sfat pe care îl oferim ori de câte ori vorbim despre mobilier este faptul că întotdeauna trebuie pusă calitatea înainte de toate. Iar asta deoarece îți cumperi o comodă pe care sigur vrei să o folosești cât mai mult și totodată de care să te bucuri o perioadă îndelungată de timp.

Prin urmare, alege un material cât mai rezistent și chiar dacă astfel vei plăti mai mult pentru o comodă TV, trebuie să te gândești că nu vrei să cumperi o altă comodă TV după doar câțiva ani.

Nu uita de spațiile pentru depozitare

O comodă TV nu trebuie privită strict doar ca pe un obiect de mobilier pe care vei pune televizorul. Iar asta deoarece poate îndeplini și alte funcții, așa cum sunt cele de depozitare.

Astfel, sfatul nostru este să alegi o comodă TV care îți pune la dispoziție compartimente de depozitare, astfel încât să te poți bucura de mai multe funcții ale comodei.

Cu cât optezi mai des pentru obiectele de mobilier multifuncționale, cu atât te vei bucura de mai multă organizare. Iar acest lucru este 100% valabil și atunci când îți cumperi o comodă TV.

Aspectul comodei

Iar în final vei ține cont cu siguranță și de aspectul comodei pe care o achiziționezi. Este important ca aceasta să se încadreze cât mai bine în stilul folosit pentru amenajarea camerei în care vei amplasa comoda TV. Prin urmare, aceasta ar trebui să se potrivească atât ca material cât și din punct de vedere al culorii și al finisajului.

Acestea sunt așadar cele 5 sfaturi pe care ți le-am pregătit pentru alegerea unei comode TV. Iar dacă ai nevoie de o comodă realizată la comandă, nu trebuie decât să ne contactezi.

Leave a comment