LOCATIE

Vino in Showroom!

Dressing dormitor

Acasa este acel loc in care te refugiezi dupa toata nelinistea si stresul cotidian din timpul zilei. Iar dormitorul reprezinta cel mai adesea camera in care ne recuperam dupa o zi aglomerata, camera in care atmosfera ar trebui sa fie cat mai intima si mai relaxanta. Dormitorul nu este insa doar camera in care ne odihnim, ci si locul in care ne desfasuram tabieturile si in care ne simtim confortabil. Drept urmare, organizarea ar trebui sa fie cat mai practica si mai eficienta.

In dormitor te pregatesti dimineata pentru o noua zi de munca si pentru rutina de zi cu zi. Aici trebuie sa se regaseasca dulapuri de haine si alte obiecte de mobilier multifunctionale in care sa iti organizezi obiectele vestimentare, pentru ca apoi sa le poti gasi cu usurinta atunci cand ai nevoie de ele.

Atunci cand iti amenajezi dormitorul, trebuie sa tii cont de aspecte precum preferintele proprii, maniera de relaxare si de destindere precum si de organizarea eficienta a lucrurilor proprii.

In oferta Mobispeed poti gasi dulapuri clasice, dulapuri moderne, dar si dulapuri minimaliste sau tip dressing. Nu tinem cont doar de designul mobilierului, desi acesta reprezinta un detaliu foarte important pentru noi, ci si pe rezistenta obiectelor de mobilier pe care le realizam. Folosim materiale rezistente cu design atragator astfel incat clientii nostri sa beneficieze de obiecte de mobilier de calitate superioara asa cum merita.

Spatiul dormitorului trebuie organizat in asa fel incat sa fie cat mai practic si pentru a-ti gasi cu usurinta lucrurile. Dulapurile de haine pe care le achizitionezi trebuie sa corespunda nevoilor si cerintelor tale, astfel incat intregul spatiu sa fie bine optimizat. Tu iti cunosti cel mai bine garderoba si ai cu siguranta cel putin o idee despre cum ar trebui sa o organizezi.

Ne adaptam nevoilor tale si iti oferim dressinguri practice, rezistente si cu un design care se incadreaza in stilul dormitorului tau!

Dressing-uri personalizate

Poti opta pentru un dulap cu usi glisante sau chiar pentru o camera de dressing. Totul depinde de gusturile tale dar si de spatiul de care dispui.

Mobispeed iti pune la dispozitie o gama variata de modele de sifoniere si diferite obiecte de mobilier care te pot ajuta sa iti depozitezi articolele vestimentare in mod cat mai practic si eficient.

Mobilierul din PAL si MDF precum si diferitele combinatii de oglinda si sticla, cu design modern sau clasic, in diferite nuante confortabile te asteapta sa-l iei acasa. Mobispeed iti pune la dispozitie dressingul personalizat la care ai visat din totdeauna.

Ce mai astepti? Solicita o oferta de la Mobispeed, expertii tai in dressinguri si mobilier la comanda.

Dulapuri de haine și dressinguri

🚚 Transport gratuit in Suceava

⚙️ Montaj gratuit in Suceava

📅 Disponibil la comanda

✏️ Proiectare gratuita

Discuta cu un specialist ideile tale despre dressingul pe care il doresti:

Back to Top