Se spune despre mobila multifuncțională faptul că ar fi mobila viitorului. Pe bună dreptate de altfel, dat fiind faptul că tot mai multe persoane se plâng de lipsa spațiului în locuință. Iar cea mai bună soluție pentru ca lipsa spațiului să nu reprezinte o problemă atât de supărătoare este folosirea mobilierului multifuncțional, așa că poate fi privit ca pe o soluție salvatoare.

Mobilierul este indispensabil în orice încăpere, prin urmare alegerea mobilierului multifuncțional se poate dovedi a fi cea mai bună soluție în cazurile în care ai o casă sau un apartament cu o nu foarte generoasă suprafață.

Ce este mobila multifuncțională

Mobila multifuncțională nu este o noutate în magazinele de mobilă, aceasta existând de ani buni pe această piață. Cu toate acestea, în ultimii ani a primit tot mai multă apreciere și a devenit foarte populară, iar principalul motiv poate fi acela că a fost îmbunătățită considerabil.

Poate fi folosită în orice încăpere și îți oferă numeroase posibilități de amenajare, folosind fiecare cm pătrat la capacitate maximă. Se remarcă prin minimalism dar și prin funcționalitate, iar prețul ei este de asemenea suficient de accesibil.

Ideală pentru bucătărie

Foarte multe persoane se plâng de faptul că nu au suficient spațiu în bucătărie. În general, multe apartamente au bucătăriile mici, dat fiind faptul că întreaga suprafață este destul de restrânsă. Ei bine, lipsa spațiului va fi mai puțin resimțită atâta timp cât folosești mobilier multifuncțional.

În bucătărie, cele mai populare obiecte de mobilier multifuncțional sunt masa rabatabilă și colțarul cu spațiu de depozitare. Există însă și dulapuri care au sertare ce pot fi transformate într-o masă unde vei putea lua masa, ajutându-te totodată să faci economie de spațiu.

Ai libertatea, de asemenea, de a opta pentru o masă rabatabilă și chiar pentru scaune rabatabile, făcându-ți astfel bucătăria mult mai confortabilă, bucurându-te de un plus de spațiu dar și de o mai bună organizare.

Perfectă și în living

Mobilierul multifuncțional reprezintă o alegere fericită și în cazul livingurilor restrânse. În primul rând, aici poți alege să instalezi o masă multifuncțională care va deveni foarte ușor dintr-o măsuță mică, ce poate fi folosită doar de cel mult 2-3 persoane, o masă generoasă unde vor avea loc toți invitații tăi la cină.

De asemenea, măsuța de cafea poate fi la rândul său multifuncțională, aceasta transformându-se foarte ușor într-o masă de dinning.

În ceea ce privește tabureții, aceștia ar trebui să aibă numaidecât spații de depozitare, astfel încât să poți face economie de spațiu și să poți depozita anumite lucruri în ei.

Indiferent că alegi să pui un colțar sau o canapea extensibilă obișnuită, să nu optezi pentru un model care nu are ladă de depozitare. Acestea ocupă mult spațiu așa că trebuie numaidecât să poată găzdui cât mai multe lucruri la care vei avea acces facil, astfel încât să exploatezi la maximum spațiul de care dispui.

De mare ajutor în dormitor

Mobilierul multifuncțional își găsește locul cu ușurință și în dormitor. De regulă, piesa principală din dormitor este patul, care la rândul său poate fi multifuncțional. Somiera se poate rabata pentru a oferi acces către un foarte bogat spațiu de depozitare. De asemenea, există chiar și paturi rabatabile care vor face dormitorul mult mai spațios pe timpul zilei.

Iar exemplele pot continua la nesfârșit. Ceea ce trebuie să reținem este însă faptul că mobilierul multifuncțional este o alegere minimalistă încântătoare pentru toate locuințele care nu au foarte mult spațiu.

Iar dacă ai nevoie de mobilier multifuncțional, ne poți contacta și îți vom transforma visele și așteptările în realitate!

Leave a comment