LOCATIE

Vino in Showroom!

Bucătăria este inima casei dumneavoastră. Mobispeed comercializeaza electrocasnice profesionale pentru bucatarie Teka.

Produsele Teka sunt cunoscute în întreaga lume pentru fiabilitatea, eficienţa şi precizia lor. 

Vezi catalogul complet TEKA

CUPTOARE

Convenționale, combinate, cu microunde, cu sistem de abur… Indiferent de ceea ce căutați: avem cuptorul pe care vi-l doriți,

Cuptoarele Teka sunt rapide, puternice și cu consum redus de energie. Datorită sistemelor de auto-curățare, veți avea mai puține aparate de curățat în bucătărie după preparare.

Cu modelele de plite Teka vă puteți bucura mai mult de arta de a găti.

Ușor de utilizat, ușor de curățat și cu un consum redus de energie, Teka vă oferă una din cele mai vaste game de plite de pe piață, capabilă de a se adapta stilului dumneavoastră de viață și de gătit. Descoperiți catalogul nostru cu plite pe inducție, vitroceramice, combinate, plite de gaz pe sticlă sau plite modulare și găsiți cea mai bună soluție pentru bucătăria dumneavoastră.

Hotele Teka, bucurați-vă de bucătăria Dvs. fără abur

Modelele de hote Teka combină designul și tehnologia fără a vă face griji de aburul și mirosul neplăcut din bucătărie. Hotele noastre decorative, hotele extractibile, hotele integrate sau hotele convenționale se montează în orice bucătărie.

Descoperiți aici catalogul nostru cu modele de hote. Sunt puternice, foarte silențioase, cu consum redus și vor oferi un aspect minunat bucătăriei.

Chiuvetele Teka, 90 de ani de experiență în serviciul dumneavoastră.

In timpul procesului de fabricatie a chiuvetelor de bucătărie se acorda o atenție deosebita, similara cu cea a unui bucătar in momentul in care alege cele mai bune ingrediente pentru o rețetă. Cel mai bun inox disponibil, cu cel mai bun design și cele mai bune caracteristici fac din chiuvetele Teka starul silențios din bucătărie.

Excelența chiuvetelor noastre este obținută prin cele mai mici detalii. Sistemele electronice și mix-ul de sticlă și inox obținut prin colaboararea cu cei mai cunoscuți designeri permit liniilor și formelor chiuvetelor să se integreze perfect in bucătărie, alaturi de celelalte produse.

Mașini de spălat vase

O mașină de spălat vase poate fi cel mai bun aliat pentru cinele cu mulți invitați sau pentru mesele de zi cu zi.

Dacă trebuie să achiziționați o mașină de spalat vase sa stiti ca gama Teka reprezinta o solutie profesionala care o regasesti in oferta Mobispeed.

Poti opta ca mobilierul de bucatarie realizat la comanda de specialistii nostri sa contina electrocasnice profesionale de la Teka. Ne asiguram de montajul si imbinara perfecta.

E simplu poti avea bucataria completa fara batai de cap de la un singur furnizor, Mobispeed.

🚚 Transport gratuit in Suceava

⚙️ Montaj gratuit in Suceava

📅 Disponibil la comanda

✏️ Proiectare gratuita

Back to Top