Pyramis

null

Vezi catalogul complet

Cuptoare

 

Convenționale, combinate, cu microunde, cu sistem de abur… Indiferent de ceea ce căutați: avem cuptorul pe care vi-l doriți, Cuptoarele Pyramis sunt rapide, puternice și cu consum redus de energie. Datorită sistemelor de auto-curățare, veți avea mai puține aparate de curățat în bucătărie după preparare.

null
null
null

Cu modelele de plite Pyramis vă puteți bucura mai mult de arta de a găti.

 

Ușor de utilizat, ușor de curățat și cu un consum redus de energie, Pyramis vă oferă una din cele mai vaste game de plite de pe piață, capabilă de a se adapta stilului dumneavoastră de viață și de gătit. Descoperiți catalogul nostru cu plite pe inducție, vitroceramice, combinate, plite de gaz pe sticlă sau plite modulare și găsiți cea mai bună soluție pentru bucătăria dumneavoastră.

null
null
null

Hote Pyramis

 

Modelele de hote Pyramis combină designul și tehnologia fără a vă face griji de aburul și mirosul neplăcut din bucătărie. Hotele noastre decorative, hotele extractibile, hotele integrate sau hotele convenționale se montează în orice bucătărie. Descoperiți aici catalogul nostru cu modele de hote. Sunt puternice, foarte silențioase, cu consum redus și vor oferi un aspect minunat bucătăriei.

null
null
null

Chiuvetele Pyramis

 

In timpul procesului de fabricatie a chiuvetelor de bucătărie se acorda o atenție deosebita, similara cu cea a unui bucătar in momentul in care alege cele mai bune ingrediente pentru o rețetă. Cel mai bun inox disponibil, cu cel mai bun design și cele mai bune caracteristici fac din chiuvetele Pyramis starul silențios din bucătărie. Excelența chiuvetelor noastre este obținută prin cele mai mici detalii. Sistemele electronice și mix-ul de sticlă și inox obținut prin colaboararea cu cei mai cunoscuți designeri permit liniilor și formelor chiuvetelor să se integreze perfect in bucătărie, alaturi de celelalte produse.

null
null
null

Mașini de spălat vase

 

O mașină de spălat vase poate fi cel mai bun aliat pentru cinele cu mulți invitați sau pentru mesele de zi cu zi. Dacă trebuie să achiziționați o mașină, aici le veți găsi pe cele mai potrivite stilului dumneavoastră de viață.

null
null
null

Combine frigorice Pyramis

 

Combine Frigorifice din gama Pyramis, diferite tipuri pentru a alege pe cea care se potriveste bucatariei tale. Electrocasnicele de refrigerare Pyramis excelează nu doar din punct de vedere tehnic, al calității și al designului, ci sunt renumite și pentru versatilitatea lor deosebită.

null
null
null